Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\deontwikkelboom.nl\www\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\deontwikkelboom.nl\www\wp-content\plugins\revslider\includes\operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in D:\www\deontwikkelboom.nl\www\wp-content\plugins\revslider\includes\output.class.php on line 3708 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; ewf_widget_navigation has a deprecated constructor in D:\www\deontwikkelboom.nl\www\wp-content\themes\throne-wp\framework\widgets\widget-navigation.php on line 5 Hechting – De Ontwikkelboom

hechting

HECHTING & ADOPTIE

Ouder(s) en kind

Als de basishechting bij een kind onvoldoende is, kan het boos, opstandig en storend of juist verlegen en teruggetrokken gedrag laten zien.  We horen vaak dat kinderen de controle willen, waardoor ze in hun gedrag voortdurend de regie pakken.

Als ouder wil je zo graag  liefde, verzorging en aandacht aan je kind geven, maar je eindigt steeds opnieuw in een strijd. Theraplay (link) is een nieuwe therapie die helpt bij het opbouwen van het contact tussen de ouder(s) en kind. Je leert vanuit een positieve en speelse interactie zelf de leiding te nemen zonder in strijd en ruzie terecht te komen.

De ONTWIKKELBOOM helpt ook ouders in de voorbereiding  en bij de start van het aannemen of adopteren van een kind.  Samen beginnen met Theraplay kan voor heel veel plezier in de eerste weken zorgen en maakt het voor het kind mogelijk om jou als ouder te vertrouwen.

Meer uitleg over deze therapie vindt je als je op deze Theraplay link drukt.

Praktische informatie:

In Theraplay wordt een kind altijd samen met de ouder(s) gezien.

Kosten per sessie voor ouder en kind      € 89,50