kleine1

SPEEL EN ONTWIKKELGROEPEN

Speel LAB is ontwikkeld om de sociale of emotionele ontwikkeling van kinderen te stimuleren en vragen van ouders te beantwoorden.

LAB voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar

In een veilige en gezellige omgeving bieden wij spelletjes aan.  In deze groep leren kindjes om samen te spelen en stimuleren we de emotionele en spraakontwikkeling. Ouders en verzorgers krijgen leuke en praktische ideeën over wat ze kunnen doen met hun kind en ontvangen tips over hoe ze het contact met hun kindje kunnen versterken.

Activiteiten: sesorische spel, contact spel, liedjes, gebaren, spelen met onwikkelingsmaterialen, verhaaltjes en vrij spel.

LAB voor kinderen van 4 tot 7 jaar

In een uitdagende omgeving hebben we voor kleuters leuke en ontwikkelingsgerichte opdrachten en materialen. In een kleine groep spelen de kinderen en krijgen ouders praktische ideeën over wat ze kunnen doen. Ouders ontvangen tips over hoe ze het contact kunnen versterken en de sociale en emotionele ontwikkeling kunnen stimuleren.

Activiteiten: Creatieve opdrachten, tekenen, muziek en techniek

Let op! Dit is een inloopklas waar elke keer een ander onderwerp aan bod komt en waar je met uiteenlopende vragen terecht kan,  dit is geen volledig therapie aanbod.
Kosten per sessie ouder & kind samen        €25